BOWFLEX MAX TRANIER M9

2.799,00  (21.089,00 kn)

Max Trainer M9: Vaš savršeni pratilac za uspješan trening
Uspješna serija proizvoda Max Trainer proširena je s novim M9. M9 ima 10-inčni HD zaslon osjetljiv na dodir koji vam omogućuje dovršavanje video vježbi i korištenje aplikacija za zabavu. Konstrukcija okvira M9 je kombinacija eliptičnog trenažera i stepera.Konstrukcija je izuzetno robusna što M9 čini idealnim za redovne i intenzivne treninge. Izdržljiva sprava za vježbanje dizajnirana je za maksimalnu težinu korisnika od 136 kg.
Aplikacija JRNY: Interaktivna fitness aplikacija koja se prilagođava vašoj razini kondicije
Aplikacija JRNY omogućuje vam da postignete svoje ciljeve treninga uz virtualno treniranje u stvarnom vremenu. Kreirajte personalizirane treninge prilagođene vašoj razini treninga i podacima o treningu.
Zahvaljujući iznimno učinkovitoj metodi maksimalnog intervala od 14 minuta, štedite vrijeme uz kardio trening kod kuće. H.I.I.T (High Intensity Interval Training) omogućuje 2,5 puta veću potrošnju kalorija u usporedbi s uobičajenim treninzima na cross traineru. Zbog afterburn efekta, metabolizam ostaje potaknut čak i nakon treninga, a potrošnja kalorija traje do 48 sati. Možete birati između širokog raspona vrlo učinkovitih vježbi za duže treninge.

Želiš li istraživati ​​svijet dok treniraš? Aplikacija JRNY nudi vam još više raznolikosti u vježbanju uz “Istražite svijet”. S ovom funkcijom možete trčati virtualne rute iz cijelog svijeta koje su snimljene tijekom vašeg treninga. Jasna aplikacija može se brzo i jednostavno povezati s mobilnim Android i Apple uređajima. Računalo za vježbanje pruža vam detaljan izvještaj o vježbanju o vašim osobnim uspjesima

Kategorija: Oznaka:

Opis

Pregled proizvoda
Ugrađeno JRNY® iskustvo.
10″ interaktivna konzola
HD zaslon osjetljiv na dodir (potrebna je Wi-Fi veza)
Intervalni trening visokog intenziteta
20 razina otpora
Upravljač s 4 ručke
Visoke performanse. Bluetooth® omogućen za pametne uređaje i monitore otkucaja srca (uključena narukvica za otkucaje srca)

(L) 127 cm x (B) 78.7 cm x (H) 170.2 cm

Integriran JRNY™ software (članstvo 12 mjeseci, nakon toga godišnja članarina iznosi 19,99 eur – može se otkazati)!

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb