BRUTE FORCE -LEVERAGE GYM

1.199,00  (9.034,00 kn)

RAPT Lever Gym vam omogućuje vježbanje svih mišićnih skupina s više vježbi za svaki dio tijela.

S kombiniranim kapacitetom OPTEREĆENJA za potisak/čučnjeve ruke od 200 kg (440 lbs) i sajlu/koloturnicu od 200 kg (440 lbs), RAPT teretana s polugama jednako je učinkovita za “početnike” kao i za napredne korisnike.

Idealna sprava za osobne trenere kao kombinacija “all in 1 ” sprave.

Koncept teretane Lever postoji više od 20 godina s vrlo malim poboljšanjima u tom vremenu. BRUTEforce® tim za dizajn i proizvodnju proveo je dvije godine redizajnirajući i poboljšavajući ovaj osnovni, ali učinkovit koncept i sada je stigao RAPT. Tim za dizajn i proizvodnju sastavljen od sportskih profesionalaca koji su ozbiljni treneri i poznaju svoje stvari izradio je proizvod kakav su i sami željeli koristiti. ‘Sustav brzog otpuštanja čučnjeva’ jedinstven je za RAPT i omogućuje korisnicima da se sami postave ispod potpuno napunjene šipke na vrhu pokreta, za razliku od drugih marki gdje se od vas traži da se sagnete nisko ispod šipke.

RAPT-ove dvije ruke mogu se koristiti sa spojnom šipkom, koja ih zaključava zajedno za čučnjeve, mrtvo dizanje, slijeganje ramenima, podizanje listova i druge osnovne složene pokrete ili se koristiti s vanjskom spojnom šipkom za izoliranije neovisne pokrete, kao što su naizmjenično ravno/nagib/nagib prsa press, press za ramena i više. Također, kada su zaključane zajedno, krakovi čine izvrsnu stanicu za teške padove. Stanice s dvije koloture, jedna postavljena visoko, a druga u razini poda s kapacitetom OPTEREĆENJA od 200 kg (440 lbs), nude ogroman broj vježbi. Samo neki od njih su: povlačenje za lat, potisak za triceps, trbušnjaci, sjedeći red, zgibovi za biceps, uspravni redovi i uvijanje jezgre.

Best BUY PLATE LOADED unit

To je samo još jedno ugodno iznenađenje uz RAPT Lever Gym. Čak i sa svim svojim značajkama i svim funkcijama vježbanja koje možete postići.

Širina 1380 mm (53 inča) x duljina 1900 mm (75 inča) x visina 2200 mm (87 inča). Dizajniran sa 4 horna za pohranjivanje utega nosivosti do 320 kg (704 LBS). Savršeno odgovara vašoj kućnoj teretani.

Sprava se isporučuje bez utega.

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb