Fitness putovanje – JRNY

by | 10. travnja 2023 | Blackroll, Opremanje, Schwinn

Ovo je bilo nevjerojatno! Probudio sam se ujutro, uzeo svoje tenisice i krenuo u avanturu u nepoznato. No, ova avantura me odvela tamo gdje nikada prije nisam bio. Nekad je teško objasniti što te tjera naprijed, ali ovdje nema objašnjenja… Bio sam izgubljen u gradu, trčao sam od mjesta do mjesta, od jednog kraja grada do drugog, sve dok nisam gotovo pao na koljena od umora.

Sjećam se tog osjećaja – kao da mi se srce zaustavilo, dok sam stajao na raskrižju ne znajući kuda dalje. Bio sam zadihan, znojan, izgubljen i nisam se mogao sjetiti kako da pronađem svoj put natrag kući. Bio je to kao scenarij iz nekog trkaćeg filma, ali umjesto nagrade na kraju, nadao sam se da ću pronaći put natrag do svog kreveta. Stojim tako na raskrižju, sunce sija i sjetim se…“pa samo trči čovječe, program te vodi, imaš još par minuta“! Ubrzo sam pronašao svoj put natrag i shvatio sam koliko mi je ova aplikacija zapravo bila potrebna. Ovaj doživljaj me podsjetio na važnost pouzdanog suputnika i stvarnog doživljaja nečega čemu težimo, istraživanja…. a JRNY je baš to – pouzdani vodič koji me je vratio na pravi put i spasio od daljnjeg lutanja…lutanja u neznanju i krivom vježbanju, spasio me dosade besciljnog trčanja i pretvorio moju vježbu u izazov.

Stižem do kuće, gasim aplikaciju i silazim sa svog Schwinn IC 8, mrtav umoran, ali sretan i ispunjen, dnevna doza dopamina je tu…
Ako tražite aplikaciju koja će vas uvesti u neku drugu stvarnost i pomoći Vam ispravno vježbati i pratiti svoj napredak – preporučujem JRNY. Ili još bolje, pogledajte skendfit.com, mi nudimo proizvode kompatibilne s aplikacijom JRNY i pomoći ćemo Vam da ostvarite svoje ciljeve u fitnessu, bez da se izgubite na putu. Od sada – nema više lutanja, samo istraživanje za bolje sutra i jedan apsolutno novi doživljaj stvarnosti i napretka!

Get fit with Sport Fit!

Prijavite se na naš Newsletter

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb