Dostava po Hrvatskoj

Dostavu po cijeloj Hrvatskoj obavlja INTEREUROPA. Procijenjeno uobičajeno vrijeme isporuke od narudžbe do isporuke je 3-5 radna odnosno 3-14 radnih dana dana,ovisno o zalihama.  Vikendom ne radimo i sve narudžbe koje zaprimo u petak obrađuju se početkom tjedna (ponedjeljak).

Troškovi dostave računaju se na osnovi težine i dimenzija pakiranja. Automatski se izračunava kada dodajete željene proizvode u košaricu i odaberete svoju državu i lokaciju.

 

Povrati

Prije povratka proizvoda, nas kontaktirajte na info@sportfit.hr, da zajedno pronadjemo najbolje rješenje. Od dana kada primite proizvod, imate 14 dana, da nas obavjestite, da želite vratiti proizvod. U tom slučaju trebate vratiti proizvod u roku od 30 dana, od dana primitka. Priložite kopiju svog računa!

Adresa za povrate:
SPORT FIT d.o.o.
Vrinice 1C,
10040 Zagreb

 

OBAVIJEST O PRAVU KUPCA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Kupac može jednostrano raskinuti ugovor sklopljen u Internet trgovini (ugovor sklopljen na daljinu) ne navodeći razlog i to u roku od 14 dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, proizvod predan u posjed (isporučen). Ako se radi o više pošiljaka isporučenih u različito vrijeme, rok se računa od zadnje pošiljke. Ako je ugovorena redovita isporuka proizvoda kroz određeno razdoblje, rok se računa od prve pošiljke robe, odnosno proizvoda.

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora prodavatelja obavijestiti o svojoj odluci o jedostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 14 dana i to nedvosmislenom izjavom da raskida ugovor, koju šalje elektroničkom poštom, a može slati i poštom ili može koristiti priloženi primjerak informativnog obrasca o jednostranom raskidu ugovora a koji je propisao Ministar gospodarstva u sklopu Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora (NN br. 72/2014.).

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u svom izvornom stanju. Proizvodi će biti pregledani i ako će biti u neprimjerenom stanju biti će odbijeni. Povrat novca nije moguć za proizvode koji su po mjeri, želji kupca ili su kao takvi, da vraćanje nije moguće.

Sve dok proizvod ne prihvatimo, za proizvod odgovarate vi, zato vam preporučamo, da ih šaljete preporučenom poštom, da se u slučaju gubitka paketa može dobiti povrat novaca od pošte. Troškovi koji su povezani sa povratom snosi kupac. Vratiti možemo samo iznos, koji ste uplatili prilikom kupnje.Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Kupac mora priložiti originalnu kopiju računa. Prodavatelj  SPORT FIT d.o.o  se obvezuje vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva vrijednosti proizvoda, .

Povrat novca će se dogoditi u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda i drugih potrebnih informacija (kao što su: detalji za bankovni transfer…)

 

Jednostrani raskid ugovora

 

Prijavite se na naš Newsletter

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb