JAMSTVO

U slučaju kvara na proizvodu koji je predmet jamstva, obavezujemo se da ćemo isti popraviti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 45 dana. Ako se proizvod ne može popraviti ili se ne popravi u roku od 45 dana, biti će zamijenjen novim. Ako popravak proizvoda traje duže od 10 dana, jamstvo će se produžiti za vrijeme trajanja popravka.

Kako bi pojednostavili postupak, u slučaju reklamacije pojedinog artikla, preporučljivo je poslikati cijeli oštećeni artikl, jasno vidljiv detalj oštećenja (iz više kutova) i serijski broj artikla (ako postoji).

Ako ste kvar na proizvodu ustanovi u roku od 6 mjeseci od preuzimanja kupljenog proizvoda, smatra se da je takav kvar postojao već pri samoj kupnji.

Na odgovornost za materijalne nedostatke možete se pozvati u roku od dvije godine, ukoliko ste u roku obavijestili trgovca o nedostatku.

Vodite računa da predmet reklamacije morate vratiti u stanju u kakvom ste ga kupili.

Prijavu kvara ili nedostataka u jamstvenom roku možete prijaviti na e-mail: info@sportfit.hr ili putem obrazca za reklamacije

Jamstvo vrijedi samo pod uvjetom ako je proizvod korišten i održavan prema uputama proizvođača, odnosno prema uobičajenim propisima.

Jamstvom nije obuhvaćena šteta koja bi nastala prilikom nepravilnog korištenja, pada, sudara, udara, preopterećenja te intervencija i popravaka u toku jamstvenog roka van ovlaštenog servisa ili kao posljedica lošeg održavanja i skladištenja artikla.

Jamstvo ne pokriva standardno trošenje potrošnog materijala kao što su : sajle, gumeni tepih, prijenosni remen, tapeciranje, elastične gume, užad, zračnice, kočnice, bužiri kočnica i mjenjača, sajle kočnica i mjenjača, pakne kočnica, lanaca, baterija itd.

Račun kao dokaz kupnje je obavezan za sve reklamacijske postupke.

Svaki artikl koji će biti popravljen ili zamijenjen unutar jamstva, jamstveni rok će biti produljen za period koji je artikl bio na popravku.

U slučaju da se artikal upotrebljava za namjenu ili aktivnosti za koji nije predviđen i time značajno smanjuje vijek upotrebe, nije pokriven jamstvom.

Zadržavamo pravo naplate popravaka u slučaju da reklamacijski zahtjev iz nekog od gore navedenih razloga ne bude odobren.

Ako popravak/zamjena artikla ne bude moguća zadržavamo pravo ponuditi zamjenski artikl iste ili veće vrijednosti, ili u slučaju nemogućnosti zamjene vratiti dio novca proporcionalan preostalom pretpostavljenom životnom vijeku artikla.

Artikl održavajte i popravljajte uvijek i strogo u skladu s uputama proizvođača jer u suprotnom može doći do oštećenja artikla koje bi moglo uzrokovati ozbiljnu nezgodu.

Prijavite se na naš Newsletter

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb