SCHWINN 510 E

899,00  (6.774,00 kn)

Schwinn eliptični trenažer 510E Compact: pravo čudo prostora
Sa izgrađenom dužinom od samo 109 cm, eliptični trenažer Schwinn 510E Compact je oko 40% manji od uobičajenih eliptičkih trenažera, a istovremeno nudi sve važne značajke. Prirodno, a istodobno zglobovima nježno trčanje omogućeno je ugodno velikom duljinom koraka i ergonomski povoljnim položajem nogu. Optimalna je duljina koraka od gotovo 46 cm i razmak između unutarnjih strana pedala od oko 12 cm.
Doživite raznolikost programa
S eliptičnim trenažerom Schwinn 510E svoj trening možete učiniti raznovrsnim sa 16 različitih razina otpora i ukupno 13 programa treninga (uključujući izazovni trening, programe otkucaja srca ili intervalne jedinice).

Osim toga, eliptični trenažer može se upariti s bilo kojim multimedijskim uređajem pritiskom na gumb. To vam omogućuje da kombinirate aplikacije za vježbanje kao što je Explore the World s vašim vježbanjem. Doživite virtualne rute diljem svijeta i izazovite svoje prijatelje putem društvenih mreža.
Profinjeni detalji
Uobičajena raznolikost opreme na Schwinn spravama odražava se i na Schwinn eliptičnom trenažeru 510E. Zahvaljujući presvučenom i valovitom gumenom sloju, imate siguran zahvat na pedalama. Noge podesive po visini osiguravaju siguran i stabilan stalak na bilo kojoj površini.

Senzori pulsa u ruci pokazuju vam otkucaje srca u svakom trenutku, omogućujući tako intenzivnu jedinicu s kontrolom otkucaja srca. Zahvaljujući praktičnom držaču za boce za piće, imate priliku osvježiti se u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući ugrađenom nosaču medija, možete jednostavno gledati svoju omiljenu seriju na tabletu ili pametnom telefonu tijekom treninga.

Eliptični trenažer Schwinn 510E lako je premještati po kući. Stražnji dio trenažera je podignut za transport, što znači da se lako može pospremiti nakon svakog treninga.

NAPOMENA: proizvod je isključivo namjenjen za kućnu uporabu.

Kategorija:

Opis

Ako vam prostor za vježbanje predstavlja problem, Schwinn® 510E eliptični trenažer je napravljen samo za vas. U odnosu na veće eliptere, 510E pruža kardio trening na puno manjoj površini. Uz korak od 45,72 cm, kontaktne i bežične monitore otkucaja srca, te modernu konzolu, 510E čini vježbanje cijelog tijela praktičnijim nego ikad.

 • Sinkronizirajte se s aplikacijom mješovite stvarnosti Explore the World™ i utrkujte se kroz 19 lokacija s 27 ruta zajedno s prijateljima dok pratite tempo i udaljenost.
 • Pojednostavljena konzola prikazuje vrijeme, brzinu, udaljenost, kalorije i broj otkucaja srca.
 • 16 razina otpora omogućuje vam da izazovete gore ili dolje.
 • Dizajn koji štedi prostor s korakom od 45,72 cm.
 • Bežično praćenje otkucaja srca (remen nije uključen).
 • Pomični i fiksni upravljač s kontaktnim ručkama.
 • Ugrađena ladica za medije i držač za boce.

Tehničke specifikacije:

 • 16 razina otpora
 • Dužina koraka: 45,72 cm
 • Dimenzije: 134.6 x 61 x 158.7 cm
 • Maksimalna težina korisnika: 136 kg
 • Težina sprave: 45,4 kg

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb