Schwinn Airdyne: Razvoj kroz godine

by | 07. ožujka 2023 | Uncategorized

Schwinn Airdyne je započeo svoj životni vijek kao Ergometar u ranoj 1970-ima. Originalni Ergometar bio je mehanički bicikl koji je omogućio korisnicima da mjere količinu energije koju troše. Ergometar je bio jednostavan, ali izuzetno funkcionalan, što je bila velika prednost za Schwinn i njihove kupce.
Međutim, Ergometar je evoluirao tijekom godina. Prvi veliki napredak došao je 1978. godine kada je Schwinn predstavio Airdyne, koji je bio kombinacija stacionarnog bicikla i veslačkog stroja. Airdyne je koristio dvije ručke koje su se kretale naprijed-natrag, istovremeno s pedaliranjem, što je omogućilo korisnicima da dobiju cjelovit trening gornjeg i donjeg dijela tijela. Ovaj je dizajn kasnije postao poznat kao “dvostruki akcijski” bicikl.


Airdyne je također uključivao otpornik koji bi se vrtio kad bi se korisnik kretao. Veća brzina pedaliranja značila je veću otpornost i veći otpor. Ovo je omogućilo korisnicima da prilagode intenzitet treninga prema svojim potrebama i ciljevima. Airdyne je također imao ugrađeni monitor srčanog ritma i mjerač potrošenih kalorija.

 

 

 

 

 

 

Od tada, Schwinn Airdyne je prošao kroz niz poboljšanja i promjena dizajna. 1986. godine predstavljen je Airdyne Evolution koji je bio još napredniji i pružao više opcija treninga. Uz to, 2000. godine, Schwinn je predstavio Airdyne Pro, koji je bio još jedan veliki skok naprijed u dizajnu. Airdyne Pro je bio izrađen od čelika i imao je napredni LCD zaslon i poboljšan sustav kočenja.


Danas, Schwinn Airdyne je i dalje jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih stacionarnih bicikala na tržištu. Njegova jedinstvena kombinacija pedala i ručki za veslanje omogućuje korisnicima da dobiju cjelovit trening gornjeg i donjeg dijela tijela dok sprava pruža prilagodljiv otpor i poboljšava cirkulaciju zraka tijekom vježbanja. Danas se Airdyne može naći u mnogim teretanama i fitness centrima diljem svijeta, ali također postoji i mnogo verzija koje se mogu kupiti za kućnu upotrebu.
Sport Fit, poznati prodavač fitness opreme, također prodaje Schwinn Airdyne na svojoj web stranici. Ovaj bicikl je savršen izbor za one koji traže visokokvalitetan stacionarni bicikl koji pruža potpuni trening i prilagodljiv otpor. Njegov napredni dizajn i funkcionalnost privlače i početnike i iskusne vježbače.
Uz to, Schwinn Airdyne je i dalje u procesu poboljšanja i inovacija. Mnogi novi modeli uključuju napredne značajke kao što su Bluetooth povezivost i programabilni trening. Ovaj bicikl nastavlja privlačiti vježbače širom svijeta i potvrđuje svoje mjesto kao jedan od najboljih stacionarnih bicikala na tržištu.
U zaključku, Schwinn Airdyne je stacionarni bicikl koji je evoluirao tijekom godina kako bi postao jedan od najboljih i najučinkovitijih na tržištu. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje korisnicima da dobiju cjelovit trening gornjeg i donjeg dijela tijela, a prilagodljiv otpor i napredne značajke osiguravaju da će ovaj bicikl ostati popularan među fitness entuzijastima. I ako tražite Schwinn Airdyne – ne zaboravite provjeriti ponudu na stranici Sport Fita!


Get fit with Sport Fit!

Prijavite se na naš Newsletter

Eksluzivni predstavnik NAUTILUS INC. fitness brandova

 

             

za teritorij Rep.Hrvatske i Rep.Slovenije .

 

  za tržište Rep.Hrvatske.

Ulica sv. Ćirila i Metoda 3, Zagreb